Despre noi

ARBOmedia este o prezență importantă pe piața de media din România de peste 21 de ani. De-a lungul timpului, compania a activat și sub alte nume (IP, Goldbach Media), însă seriozitatea, profesionalismul și angajamentul echipei au constituit elemente definitorii pentru reușită și pentru poziția de lider de piață.

De-a lungul anilor, portofoliul nostru a crescut pe masura ce noi proiecte au fost implementate. Începută in 1997 cu Radio Contact, continuată mai apoi cu Televiziunea Română, activitatea de regie a cunoscut o dezvoltare continuă în tot acest timp. În 2002 ne-am numărat printre pionierii publicității online din România, iar în 2003 am inițiat proiectul de vânzare de publicitate pentru ziarele locale. În 2009 am lansat proiectul ARBOradio de reprezentare pentru radiourile locale și regionale, iar în 2010 proiectul ARBOtv care a conturat rețeaua de stații TV locale. În 2018, ne îndreptăm atenția spre comunicarea cu ajutorul influencerilor prin intermediul serviciului TheAIM.

22 de ani de experiență

Piața de publicitate din România s-a schimbat substanțial în ultimii 20 de ani, având o evoluție spectaculoasă și o deschidere permanentă spre complexitate și profesionalism. ARBOmedia a contribuit la această dezvoltare, fiind chiar inovator și deschizător de drumuri în anumite domenii.

Valori

ARBOmedia și-a construit reputația actuală bazându-se pe un set de valori de care a ținut cont în permanență de-a lungul activității sale:

EFORT SUSȚINUT: întreaga echipă ARBO are întotdeauna ca obiectiv reprezentarea cât mai eficientă a partenerilor din portofoliu. De aceea, scopul întregii echipe, de a atrage noi venituri din publicitate, reprezintă baza activității noastre. Dinamismul și entuziasmul echipelor de vânzări sunt dublate de o echipă de suport excepțională, care asigură servicii conexe - analiză, implementare, monitorizare și alte activități post-vânzare.

COMUNICARE: relația excelentă cu clienții și agențiile de media se bazează pe o îndelungata experiență pe care o avem în domeniu și pe serviciile de calitate pe care le oferim acestora. Echipa ARBOmedia este alcatuită din oameni cu o vastă experiență profesională în piața de publicitate. Astfel, partenerii noștri pot fi siguri că potențialul canalelor media este corect identificat, stimulat și convertit în venituri.

 

TRANSPARENȚĂ: activitatea ARBOmedia este complet transparentă față de partenerii săi. Toate informațiile legate de campaniile derulate, clienții contactați, prețurile practicate, detaliile politicii de vânzări sunt comunicate întotdeauna partenerilor noștri.

 

RESPECT: suntem conștienți că acționăm ca reprezentanți ai partenerilor noștri și respectăm încrederea pe care aceștia ne-au acordat-o. Ne respectăm promisiunile și îi tratăm pe partenerii, colaboratorii și clienții noștri așa cum ne dorim și noi, la rândul nostru, să fim tratați.